Loopbaanonderzoek

Een loopbaanonderzoek is een onderzoek om richting te geven bij loopbaanvraagstukken en talentontwikkeling. Dit onderzoek focust zich op punten zoals uw competenties, drijfveren, ontwikkelpunten en eigen kracht. Het is gericht op bewustwording en inzicht in uw loopbaanmogelijkheden.

Wat levert een loopbaanonderzoek op?

Een loopbaanonderzoek helpt u inzicht krijgen in uw carrière en de mogelijkheden hiervan. Dit kan voor elke fase in uw carrière:

  • U wilt een nieuwe richting inslaan op de arbeidsmarkt
  • U wilt de arbeidsmarkt opnieuw betreden
  • U zit op uw plek, maar bent benieuwd naar andere mogelijkheden

Tijdens een loopbaanonderzoek ontdekt u waar uw kwaliteiten en interesses liggen en waar u energie van krijgt. Met deze kennis kunt u vervolgens een volgende stap in uw carrière nemen.

Onze werkwijze

Frame heeft jarenlange ervaring in loopbaanbegeleiding. Onze coaches zetten diverse instrumenten in om u te ondersteunen met uw loopbaanvragen, zoals het loopbaanonderzoek maar ook een loopbaanscan of Identity Compass. Samen kijken we waar u energie van krijgt en welke stappen daarop aansluiten.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze loopbaanscan of wilt u weten wat een loopbaancoach voor uw situatie kan betekenen? Neem contact met ons op. We ondersteunen u graag.

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915
E-mail: info@framebv.nl


Loopbaanonderzoek aanvragen