Loopbaanbegeleiding: uitzicht door inzicht!

Stelt u zichzelf wel eens de vragen ‘Wat wil ik?’ en ‘Hoe bereik ik het?’. Een loopbaanbegeleider kan u helpen met deze vragen. Samen met onze loopbaancoach wordt uw loopbaanvraag verhelderd. Grofweg kan het daarbij gaan om:

  1. Loopbaanbegeleiding bij praktische vragen. Daarbij kunt u denken aan het verhelderen van talenten, studie of beroepskeuze, het uitstippelen van de volgende carrièrestap, maar bijvoorbeeld ook het opstellen van een CV. Dit zijn over het algemeen kortdurende loopbaantrajecten van drie tot zes gesprekken met onze loopbaanadviseur.
  2. Loopbaanbegeleiding bij obstructie zoals ontslag, re-integratie 2e spoor (ziekte), stress, conflicten met collega’s of leidinggevenden, burn-out.
  3. Loopbaanbegeleiding bij koersbepaling pas op de plaats maken, kijken of het loopbaankompas nog de juiste koers aangeeft door middel van reflectie, resetten en de loopbaankoers naar de toekomst te bepalen.

De werkwijze van onze loopbaanadviseurs

Hoe doen wij dat? Naast de jarenlange ervaring van onze loopbaancoaches kunnen zij een groot aantal instrumenten inzetten zoals een loopbaanscan, beroepskeuzetesten, interessetesten, capaciteitentesten, denkstijlentest, verschillende interviewtechnieken en carrièretrainingen. Een loopbaancoach luistert naar uw vragen en helpt u uw wensen en drijfveren in kaart te brengen. Samen met de instrumenten kan er een antwoord worden gevormd op uw vragen. Vervolgens kan er worden toegewerkt naar uw doel.

Wat levert loopbaanbegeleiding op?

Loopbaanbegeleiding levert in de eerste plaats zelfinzicht op. U weet wie u bent, wat u kunt, wat u wilt en wat u niet wilt, kortom inzicht in uw capaciteiten, drijfveren en denkvoorkeuren. Een duidelijk toekomstbeeld, carrièreperspectief en een loopbaankompas voor de toekomst.

En in de tweede plaats natuurlijk antwoorden op uw vragen, duidelijkheid om keuzes te maken en een prima loopbaanperspectief. Een loopbaancoach kan u helpen in elke fase van uw carrière.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze loopbaanbegeleiding of wilt u weten wat een loopbaancoach voor uw situatie kan betekenen? Neem contact met ons op. We infomeren u graag.

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915
E-mail: info@framebv.nl

Neem contact op

Contact compact

* Verplicht in te vullen