Loopbaanbegeleiding: uitzicht door inzicht!

Samen met onze loopbaancoach wordt uw loopbaanvraag verhelderd. Grofweg kan het daarbij gaan om:

  1. Loopbaanbegeleiding bij praktische vragen. Daarbij kunt u denken aan het verhelderen van talenten, studie of beroepskeuze, het uitstippelen van de volgende carrièrestap, maar bijvoorbeeld ook het opstellen van een CV. Dit zijn over het algemeen kortdurende loopbaantrajecten van drie tot zes gesprekken met onze loopbaanadviseur.
  2. Loopbaanbegeleiding bij obstructie zoals ontslag, re-integratie 2e spoor (ziekte), stress, conflicten met collega’s of leidinggevenden, burn-out.
  3. Loopbaanbegeleiding bij koersbepaling pas op de plaats maken, kijken of het loopbaankompas nog de juiste koers aangeeft door middel van reflectie, resetten en de loopbaankoers naar de toekomst te bepalen.

Hoe doen wij dat? Naast de jarenlange ervaring van onze loopbaancoaches kunnen zij een groot aantal instrumenten inzetten zoals een loopbaanscan, beroepskeuzetesten, interessetesten, capaciteitentesten, denkstijlentest, verschillende interviewtechnieken en carrièretrainingen.

Wat levert het op?

In de eerste plaats zelfinzicht. U weet wie u bent, wat u kunt, wat u wilt en wat u niet wilt, kortom inzicht in uw capaciteiten, drijfveren en denkvoorkeuren. Een duidelijk toekomstbeeld, carrièreperspectief en een loopbaankompas voor de toekomst.

En in de tweede plaats natuurlijk antwoorden op uw vragen, duidelijkheid om keuzes te maken en een prima loopbaanperspectief.

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915
E-mail: info@framebv.nl