Loopbaanscan

De loopbaanscan is een uiterst zinvol instrument als u in korte tijd duidelijkheid wilt hebben over bij u spelende loopbaanvragen. De scan bestaat uit verschillende gevalideerde testen en 2 tot 3 coachingsgesprekken met een van onze loopbaanadviseurs of loopbaancoaches. De scan is een interessant onderdeel van onze loopbaanbegeleiding.

Hoe werkt een loopbaanscan bij Frame?

Het eerste gedeelte van de scan bestaat uit een aantal testen die u zelfstandig thuis kunt uitvoeren. U krijgt een inlogcode waarbij u online kunt inloggen en de vragenlijsten kunt invullen.

Op basis van deze testen maken we een uitgebreide rapportage. De volgende stap is om de rapportage te bespreken met een loopbaancoach. Tijdens twee tot drie coaching gesprekken gaan we dieper in op uw resultaten. Deze resultaten geven een beeld van uw vaardigheden en interesses.  We zetten deze af tegen de functie en functie eisen van uw huidige baan en eventueel toekomstige baan.

Uw vervolgstappen

Na de loopbaanscan weet u welke vervolgstappen er mogelijk zijn in uw carrière. Als u nog dieper op uw loopbaanvraagstukken in wilt gaan is het ook mogelijk om een loopbaanonderzoek uit voeren. Hiernaast kunt u bij ons terecht voor het Identity Compass.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze loopbaanscan of wilt u weten wat een loopbaancoach voor uw situatie kan betekenen? Neem contact met ons op. We ondersteunen u graag.

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915
E-mail: info@framebv.nl


Loopbaanscan aanvragen