Loopbaancoach in Roosendaal

Bent u op zoek naar een loopbaancoach in Roosendaal? Frame is uw specialist in loopbaanbegeleiding. Onze coach kan u helpen met diverse vraagstukken in elke fase van uw loopbaan. Benieuwd wat loopbaancoaching voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

De werkwijze van onze loopbaancoach in Roosendaal

Onderdeel van onze loopbaancoaching in Roosendaal is het inzetten van een loopbaanscan of een loopbaanonderzoek. Het onderzoek is gericht op bewustwording en geeft inzicht in uw capaciteiten en drijfveren. Naast deze onderdelen zal de loopbaancoach ook instrumenten inzetten zoals interessetesten, denkstijltesten en beroepskeuzetesten. Zo krijgt u een compleet antwoord op uw vraagstuk. Dit resulteert altijd in een resultaatgericht plan voor uw loopbaanontwikkeling.

Voor wie is loopbaancoaching in Roosedaal?

Loopbaanbegeleiding kan iedereen helpen die meer zelfinzicht wil krijgen. Dit verdelen we onder in drie algemene richtingen:

  1. Begeleiding bij praktische vragen zoals het in kaart brengen van uw vaardigheden of het opstellen van een CV.
  2. Coaching tijdens situaties zoals ontslag, stress, burn-out en andere conflicten.
  3. Begeleiding tijdens het analyseren van uw loopbaankoers.

Complete begeleiding

Naast loopbaancoaching in Roosendaal bieden wij ook diverse cursussen en soft skill trainingen aan. Denk hierbij aan een cursus Persoonlijke effectiviteit of de cursus Zakelijk flirten. Zo kunt u uzelf blijven ontwikkelen om zo de volgende stap in uw carrière te zetten.

Heeft u nog vragen?

Kies voor loopbaanbegeleiding van Frame in Roosendaal en laat ons u helpen bij het ideale carrière pad. Wilt u meer informatie of wilt u weten wat een loopbaancoach in Roosendaal voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te ondersteunen.

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915

Mail: info@framebv.nl 

Mail ons