Loopbaancoach in Etten-Leur

Meer inzicht in uw loopbaan en op zoek naar een loopbaancoach in Etten-Leur? Dan bent u bij Frame aan het juiste adres. Wij helpen u bij het beantwoorden van al uw loopbaanvragen. Wij scheppen duidelijkheid over uw carrière, capaciteiten en drijfveren.

Volledig loopbaantraject

Samen met u kijken we naar uw loopbaanvragen. Dit kunnen praktische vragen zijn zoals het verhelderen van talenten, de keuze van een studie of beroep, het opstellen van een CV en de volgende carrièrestappen. Naast uw vragen bieden we ook een volledige loopbaanbegeleiding bij ontslag, conflicten, stress en een burn-out.

Onze loopbaancoaches in Etten-Leur bepalen samen met u de koers naar de toekomst. Wij bieden daarom ook diverse cursussen aan, zoals Adviesvaardigheden en Zakelijk flirten.

Werkwijze van onze loopbaancoaches in Etten-Leur

Het inzetten van een loopbaanscan kan helpen om meer inzicht te geven. Een aantal andere instrumenten die onze loopbaancoaches in Etten-Leur gebruiken zijn een beroepskeuzetest, interessetest, capaciteitentesten, denkstijltest en een uitgebreide carrièretraining. Deze instrumenten zorgen voor de antwoorden op al uw vragen.

Op basis van deze testen maken we een uitgebreide rapportage. Deze resultaten geven u weer een beter inzicht in uw vaardigheden en interesses. We werken gezamenlijk toe naar uw doel. Na de scan weet u welke vervolgstappen u kunt gaan zetten in uw carrière.

Wij staan voor u klaar

Heeft u nog vragen over het traject of de werkwijze van onze loopbaancoaches in Etten-Leur? We informeren u over de mogelijkheden binnen Frame en ondersteunen u graag. Neem gerust contact met ons op via 076-508-4915 of info@framebv.nl.

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915

Mail: info@framebv.nl 

Mail ons