Training Zakelijk Flirten

Zakelijk flirten betekent dat je met charme contact maakt met je zakelijke relaties. Minder hard je best doen, meer ontspannen gesprekken, met meer resultaat.

Gedurende twee avonden leer je hoe je op een ontspannen, natuurlijke manier meer resultaat kan behalen tijdens gesprekken. We maken gebruik van 3 concrete stappen, die jij op je eigen manier kan invullen. Dit zorgt ervoor dat je op eigen wijze, en met meer aandacht voor de ander contact gaat maken met anderen.

ZAKELIJK FLIRTEN GEEFT OP EEN INZICHTELIJKE WIJZE HANDVATTEN OM JOUW SOFTSKILLS TE VERBETEREN.

Doelgroep
De training is voor werknemers van grotere bedrijven die met verschillende afdelingen moeten samenwerken. Mensen die netwerken, accountmanagers en werkzoekenden.

Trainingsdata
In overleg

De kosten
De kosten bedragen per deelnemer € 165,- (vrij van btw). Frame biedt de training Zakelijk Flirten ook incompany aan. De training gaat door met een minimum aantal aanmeldingen van 8 personen.

Meer informatie
We snappen dat je meer wilt weten, lees hier de FAQ’s van zakelijk flirten. Weten wat de mogelijkheden zijn voor je organisatie? Dat kan, je bent de eerste niet. Neem contact op met Connie Keurentjes via info@framebv.nl of bel ons via 076-5084915.

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915
E-mail: info@framebv.nl