Loopbaancoach in Breda

Stelt u zichzelf weleens vragen over uw carrière, toekomst en uw doelen? Een loopbaancoach in Breda kan u helpen deze vragen te beantwoorden. Samen met onze loopbaancoach schept u duidelijkheid over uw carrière en krijgt u zelfinzicht.

Traject van loopbaanbegeleiding

Onze loopbaancoach in Breda kan u helpen met drie algemene richtingen.

  1. Loopbaanadvies bij praktische vragen. Dit zijn vaak korte trajecten om u te ondersteunen bij het behalen van uw volgende carrièrestap.
  2. Coaching bij situaties zoals ontslag, outplacement en re-integratie.
  3. Begeleiding tijdens het analyseren van uw loopbaankoers.

Loopbaancoaching kan u helpen in elke fase van uw carrière en is er voor werknemers van alle niveaus. Onze coaches stimuleren door middel van zelfreflectie, confrontatie en oefening. Zo houdt u altijd de controle en verantwoordelijkheid.

Waarom loopbaancoach in Breda?

Loopbaanadvies in Breda zorgt voor uitzicht door inzicht. In eerste plaatst levert het traject u zelfinzicht op. U krijgt antwoord op vragen zoals ‘Wat wil ik bereiken’ en ‘Hoe ga ik dat bereiken’. Meer inzicht in uw capaciteiten en in wat uw drijfveren zijn. Dit bereiken we onder andere via een loopbaanscan en carrièretrainingen. Door verschillende instrumenten in te zetten kan een compleet antwoord worden gevormd. Op basis van dit antwoord kunt u toewerken naar uw doel.

Cursussen en trainingen

Zorg regelmatig voor nieuwe energie en kennis op uw werk. Met cursussen en trainingen houdt u plezier in uw werk en kunt u zichzelf blijven ontwikkelen. We bieden trainingen aan op het gebied van adviesvaardigheden, persoonlijke effectiviteit, heldere communicatie en zakelijk flirten. Hier werken we aan een andere mindset, gericht op uw sterke punten en het wegnemen van belemmerende overtuigingen. Uw loopbaancoach in Breda kan u adviseren om dergelijke trainingen te volgen.

Meer informatie?

Onze coaches ondersteunen personen die er aan toe zijn hun functioneren onder de loep te nemen of zichzelf verder willen ontwikkelen. Wilt u meer informatie over loopbaancoaching in Breda? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u in elke fase van uw loopbaan te ondersteunen.

U bent welkom op ons spreekuurlocatie in Breda:

Breda Business Park

Lijndonk 4, 4825 BG

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915

Mail: info@framebv.nl 

Mail ons